Pramogų salė

Kviečiame nuomoti salę įvairiems renginiams: šeimos šventėms, įmonių vakarėliams, verslo susitikimams, konferencijoms, seminarams, mokymams bei produktų pristatymams, šeimos ar draugų susibūrimams. Tiesiai iš salės galima patekti į uždarą, žaluma alsuojantį, privatų uždarą kiemelį. Čia galima pailsėti nuo šurmulio ar tiesiog įkvėpti gryno oro.
Salės plotas yra 60 kv. m. Vietų skaičius nuo 25 iki 30.

KAINA: pusė darbo dienos 50 Eur. visa darbo diena 100 Eur. (kainos nurodytos be PVM). Vakariniu laiku arba savaitgaliais derinama atskiru susitarimu.

Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis tel. +370 686 25771 arba el. paštu info@rinno.lt

Mes padėsime sukurti Jūsų lūkesčius ir pageidavimus atitinkantį renginį!

Meniu

PASTABA: Nurodytos kainos galioja užsakant ne mažiau kaip 20 asmenų

Patiekalo pavadinimas Svoris Vieneto kaina, eur.

UŽKANDŽIAI:

Sumuštinis (sluoksniuoto pyrago) su sūdyta lašiša
25 gr.
1,5
Sumuštinis (sluoksniuoto pyrago) su vytintu kumpiu
25 gr.
1,5
Brusketa su avokadu ir sūdyta lašiša
25-30 gr.
1,5
Brusketa su rūkyta antiena ir karamelizuotais svogūnais
30 gr.
1,5
Krepšelis su pomidorų tapenade ir mini mocarella
30 gr.
1,5

KARŠTAS PATIEKALAS (vaikams): 

Vištienos vėrinukas su bulvytėmis ir agurkų juostelėmis
porc.
7,5

KARŠTIEJI PATIEKALAI: 

Baklažano bokšteliai įdaryti daržovėmis, užkepti parmezano sūriu (garnyras: kus kus košė)
porc.
7,5
Portabello grybas užkeptas su daržovėmis (garnyras: perlinio kus kus rissoto)
porc.
7,5
Vištienos bokšteliai įdaryti pistacijų riešutais (garnyras: kepintų bulvių griežinėliai, kepinti žalieji šparagai, grill cherry pomidorai, grietinėlės padažas)
porc.
10
Vištienos kepsnys su parmos kumpio traškučiais (garnyras: kepintų bulvių griežinėliai, kepintos daržovės, spanguolių padažas)
porc.
10
Kalakutienos medalionai su voveraičių padažu (garnyras: bulvių grotte, salotų mix, daržovių daigai, voveraičių padažas)
porc.
11
Brandintos kiaulienos kepsnys su miško grybais (Garnyras: prancūziškos bulvytės, grill daržovės, daržovių daigai, miško grybai, padažas)
porc.
10
Kiaulienos išpjova trumų plutelėje (garnyras: saldžių bulvių piurė, kepintos daržovės, padažas)
porc.
11
Lašišos kepsniukai (garnyras: basmati ryžiai, kepintos daržovės, kaparėlių padažas)
porc.
11
Jūrinio ešerio filė su šafrano padažu (garnyras: kus kus košė, romanesco salotos, mažos morkytės, šafrano padažas)
porc.
12
Šamas su alyvuogių-saulėje džiovintų pomidorų gremolata (garnyras: cukinijų-morkų blyneliai, alyvuogių-saulėjė džiovitų pomidorų gremolata)
porc.
12
Anties kulšelė confi (garnyras: perlinis kus-kus, grill daržovės, karamelizuota kriaušė, spanguolių padažas)
porc.
12
Brandintos jautienos nugarinės kepsnys su konjako padažu (garnyras: prancūziškos bulvytės, grill daržovės, daigai, konjako padažas)
porc.
15
Jaučio žandas troškintas žemoje temperatūroje (garnyras: bulvių-salierų tyrė, žalieji šparagai, miško grybų padažas)
porc.
15

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI, SALOTOS:

Pikantiškos pomidorų salotos su feta sūriu
250 gr.
5
"Cezario" salotos su kepinta vištiena
250 gr.
5
Jautienos salotos su teryaki padažu
250 gr.
5,5
Sūdytos lašišos užkandėlė (sūdyta lašiša, agurkų suktinukai su kapariais, prancūziško batonas, žolelių sviestas)
porc.
5,5
Jautienos liežuvio užkanda (jaučio liežuvis, kepinti šparagai su česnakais, šerry pomidorai, padažas)
porc.
5
Brusketa su vištiena ir karamelizuotu abrikosu
30 gr.
1,5
Brusketa su pomidorų tapenade ir mini mocarella
30 gr.
1,5
Silkės tartaras su kepintais miško grybais
30 gr.
1,4
Silkės tartaras su kepintomis daržovėmis
30 gr.
1,4
Kepinti šparagai traškios šoninės apvalkale
30 gr.
1,4
Špinatų blynelio užkandėlė su ricotos sūriu ir sūdyta lašiša
30 gr.
1,5
Keptos krevetės saldžiarūgščiame padaže (1 vnt.)
porc.
1,8
Baklažano suktinukas (su graikiniais riešutais/su feta sūriu)
20-25 gr.
1,3
Kalakutų kepenėlių paštetas (patiekiama su karamelizuotais obuoliukais, figų džemu)
100 gr.
4,5
Vištienos vyniotinis su pistacijų riešutais
100 gr.
4,5
Karkos vyniotinis
100 gr.
4,5
Karpio juostelės su pikantiškomis morkomis
100 g.
5,5
Sterko juostelės sezamo sėklose su burokėlių rafaello
100 gr.
6
Lašišos filė tyrinas su žalumynais
100 gr.
5
Vištienos juostelės panko džiuvesėliuose
100 gr.
4,5
Anties filė užkandėlė su karamelizuotais svogūnais
100 gr.
8
Tuno filė užkandėlė su mango padažu
100 gr.
8
Įvairių sūrių rinkinys su obuolių ir spanguolių padažu
1 kg.
50
Ispaniško serano kumpio rinkinys su pomidorų tyre ir baquette
1 kg.
50

DESERTAI:

Panna cotta su pasiflorų tyre
50 gr.
1,8
Desertas OREO
50 gr.
1,8
Vaisių asorti (piramidė, martini taurės)
150 gr.
1,5

GĖRIMAI:

Kava/arbata (kavos aparatas)
puod.
1,3
Pienas kavai
porc.
0,2
Stalo vanduo su citrina ir mėtomis
1 ltr.
1,5